Alt innen flytting og transport

Sørvest Flytting AS bistår deg gjennom hele flytteprosessen, fra A til Å.

Ei jente som bærer på en flytte eske

Flytting

Vår jobb er å se til at du får en enkel, effektiv, sikker flytteprosess som mulig. Vi bistår med alt fra demontering og pakking til tunge løft, flyttevask og trygg transport av ditt flyttelass over hele landet. Vi kommer gjerne på en gratis befaring for å få en oversikt over hvor mye som skal flyttes, eventuelt om du trenger ekstrahjelp til pakking og sikring av dine verdifulle eiendeler. Trenger du trygg oppbevaring til kasser og møbler? Vi har lagerplass for et hvert behov.

Store transportbiler på en vei

Transport

Har du store møbler, piano eller mange kasser som skal flyttes? Vi sørger for å stille med riktig transportmiddel og mannskap etter hvor stort flyttelasset er. Vi kjører fra A til Å – uansett hvor i landet du skal flytte. Vi tar oppdrag for private kunder og bedrifter og tilbyr transporttjenester både på dagtid og kveldstid. Ønsker du å inngå fast avtale om transport av dine varer og produkter? Kontakt oss for en uforpliktende prat og et pristilbud.

En leke arbeider som sveiper opp etter en løvetann

Flyttevask

Ved flytting kreves det ekstra nøye renhold og klargjøring. La Sørvest Flytting AS ta flyttevasken for deg slik at du kan bruke tiden på pakking og annen organisering. Vi stiller med utstyr og personell, og sørger for at din bolig er skinnende ren og innflytningsklar. Vi tilbyr også regelmessig renhold av kontorlokaler og private hjem, og tilpasser rengjøring etter behov og budsjett. Når du velger oss får du samtidig en fornøydhetsgaranti med på kjøpet og kan stole på at jobben blir gjort etter dine forventninger. Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud eller gratis befaring.

Person som holder bilnøkler til utleie bil

Bilutleie

Trenger du leiebil i Stavanger? Vi har utleie av biler i alle størrelser og til alle formål. Det er viktig at du forteller oss hva ditt behov er slik at vi kan finne riktig leiebil med riktig lasterom til deg. Enten du skal flytte fra A til B eller hente nyinnkjøpte møbler, vi har kjøretøyet med riktig lastekapasitet. Kontakt oss for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

Er du på flyttefot eller har spørsmål om våre tjenester?

Ta kontakt allerede i dag. Vi kommer gjerne på en befaring og kan bistå deg i planlegging av hele flytteprosessen.